fbpx

Om Den lille keramiker

Velkommen hos Denlillekeramiker.

 

Jeg hedde Christine og er 33 år. Bosat i Nordjylland og siden 2017 har det hele handlet om ler.

Jeg er mor til to og bonusmor til tre og kærester med Mads. Vi bor på et skønt landsted hvor jeg har fået etableret et åbent værksted med butik. Det er her min hverdag har sin gang og hvor jeg kan udfolde mig kreativt.

Jeg har fundet mig rigtig godt tilrette i faget, og det passer perfekt til mit temperament.
Keramik har altid fascineret mig og min begyndelse foregik på Århus Kunst Akademi hvor jeg gik som barn, og her 25 år senere laver jeg det jeg holder allermest af.

Hos mig finder man nok ikke alt det ens formet og det store stel til spisebordet, men jeg har helt klart noget der kan pifte det op. Jeg holder af det hyggelige, det spændende og finurlige keramik og det der pynter hvor som helst.

Derud over har jeg en stor forkærlighed for indretning og i særdeleshed også planter, så meget af mit keramik er også skabt med den egenskab, at skulle kunne pynte i et hjem, eller at man kan stoppe en lille plante i.

Mit keramik spænder helt fra store vaser med vild glasur til en lille kaffekop, altsammen lavet med kærlighed.

Jeg håber du finder noget i shoppen der kan pynte i dit hjem eller som bare ser lækkert ud med kaffe i.

-Christine Thuesen

Jeg elsker at skabe:

 

Fra en genstands spæde start, som en ide, til udførelsen af den, og til det færdige resultat, er en langvarig proces der kræver ro og tålmodhed.

 

Jeg elsker at lade mig inspirere og sidder tit om morgenen med en stille kop kaffe, kigge på pinterrest og i boligblade og sammensætter nye ideer.

 

Der er noget dybt tilfredsstillende ved, at kunne få lov at gå ud i sit værksted, og forme og skabe sine ideer.

 

Ler er et utroligt fascinerende materiale, hvor man kan skabe stort set alt af noget så simpelt som en jordtype. Derfor er det for mig også vigtigt, at forholde sig en smule ydmygt til faget og materialet, da det ofte vil sine egne veje. Ikke alt kan kontroleres når man arbejder med ler og høje temperaturer, men det er det som gør faget unikt.

 

Det bedste øjeblik er at åbne lågen til ovnen, men det kan til tider også være en kæmpe skuffelse hvis glasuren ikke er blevet som man havde forventet. Så er mange timers arbejde spildt, men når det lever op til forventningerne er det næsten bedre end juleaften.

 

Og så er det en fantastisk følelse at gøre andre glade med mit keramik.

 

Jeg går meget op i at mit keramik er lavet med omhu og kærlighed. For mig betyder det meget at det har et håndlavet og personligt udtryk. Perfekt på den uperfekte måde.

At leve af sin passion:

 

Hvor heldig kan man være, at få lov at leve af sin passion. En passion er jo det man elsker allermest, så det må jo på mange måder være det ultimative.

 

Jeg er meget taknemmelig for at min hobby også kan være mit arbejde og min levevej.

 

Det med at få lov til at skabe ting som man brænder for til andres glæde, giver mig glæde.